Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

"Γοργόνες και Μάγκες": Όλα όσα έγιναν στη συνέντευξη τύπου

Η επέτειος των 50 χρόνων από την πρώτη προβολή του θρυλικού πλέον...
κινηματογραφικού μιούζικαλ "Γοργόνες και μάγκες" βρίσκει το δρόμο προς την αναβίωση μέσα από τη δημιουργική και ανανεωμένη σκηνογραφική ματιά του δραστήριου Γιώργου Βάλαρη.
Η χρυσή εποχή του σινεμά μεταφέρεται στο θεατρικό σανίδι του 2017.






Ο αγαπημένος ηθοποιός Γιάννης Βογιατζής θα "ντυθεί" ξανά με την ποδιά του και θα γίνει και πάλι μετά από μισό αιώνα ο Παναγής ο ταβερνιάρης.
Η συμμετοχή του προκάλεσε μεγάλη συγκίνηση καθώς και η παρουσία του στη συνέντευξη τύπου που δόθηκε χθες Τετάρτη 18 Οκτωβρίου στα Public Συντάγματος. Την ίδια ακριβώς αίσθηση άφησε σε όλους η παρουσία του μεγάλου συνθέτη μας Μίμη Πλέσσα του οποίου η μουσική και τα τραγούδια μεγάλωσαν και μεγαλώνουν γενιές και γενιές και τώρα θα αναβιώσουν ξανά στη σκηνή του Θεάτρου Broadway με την ερμηνεία του αγαπημένου λαϊκού τραγουδιστή Γιάννη Πλούταρχου.
Στη συνέντευξη τύπου έδωσαν το παρόν παραγωγοί, ηθοποιοί, χορευτές σε μία αίθουσα ασφυκτικά γεμάτη. Το αίσθημα που επικρατούσε ανάμεσα σε όλους τους παρευρισκόμενους ήταν βαθιά συγκίνηση. Δύο "ιερά τέρατα" της ελληνικής καλλιτεχνικής σκηνής συνάντησαν τη νέα γενιά, το νέο αίμα που τους διαδέχεται επάξια. Με απλότητα και ταπεινότητα έδωσαν τις ευχές τους για καλή αρχή και επιτυχία στο εγχείρημα αυτό του Γιώργου Βάλαρη.
Ήταν όλοι εκεί γι' αυτή τη "μαγική" στιγμή. Γι' αυτή τη στιγμή που θα μπορούσε άνετα να χαρακτηριστεί ως φόρος τιμής στην αξέχαστη χρυσή εποχή του κινηματογράφου και του αείμνηστου μετρ της, του Γιάννη Δαλιανίδη. Η Ζέτα Δούκα, είπε χαρακτηριστικά, πως δεν θα υποδυθεί τη Μαίρη Χρονοπούλου αλλά τη Φλώρα του Γιάννη Δαλιανίδη. Η Μαρία Κορινθίου που δεν σταμάτησε λεπτό να κλαίει από συγκίνηση, θα ενσαρκώσει τη Μαρίνα την τσαχπίνα και φιλόδοξη κόρη του Παναγή, ο Θανάσης Ευθυμιάδης τον Πέτρο, ο Παναγιώτης Πετράκης, το Νικολή που ερωτεύεται τη Φλώρα και έρχεται σε ρίξη με την αρραβωνιάρα του την Χρύσα, που υποδύεται η Αγγελική Λάμπρη.

Στο ρόλο της Καπετάνισσας του νησιού η μοναδική Έφη Παπαθεοδώρου, ενώ το γιο της Ιάσονα ενσαρκώνει ο Γιώργος Βάλαρης.


Το πρώτο ραντεβού είναι στις 15 Νοεμβρίου, ημέρα Τετάρτη.

ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ
Τετάρτη: 19.00
Πέμπτη: 20.00
Παρασκευή: 19.00
Σάββατο: 17.00 και 20.15
Κυριακή: 19.00

Προπώληση εισιτηρίων στα καταστήματα PUBLIC και από τα παρακάτω λινκ: http://tickets.public.gr/event/gorgones-kai-magkes/?lang=el και http://www.ticketservices.gr/event/gorgones-kai-magkes/?lang=el
Θέατρο Broadway
Αγίου Μελετίου 61, Αθήνα 112 51
Τηλέφωνο: 2108620231

Δείτε φωτογραφικό υλικό από την συνέντευξη τύπου εδώ:










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου