Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017

"Γοργόνες και Μάγκες": Από 15 Νοεμβρίου στο Θέατρο Broadway

Ένα δροσερό αεράκι φύσηξε,  φρέσκο και...
νοσταλγικό. Φρεσκάρει και ανασύρει μνήμες παλιές αλλά όχι λησμονημένες. Ο ταλαντούχος Γιώργος Βάλαρης πήρε στα χέρια του την αναβίωση της ταινίας της μεγάλης μας οθόνης της Φίνος Φίλμ και με μαεστρία μεταφέρει τις "Γοργόνες και Μάγκες" από το 1968 στο 2017 και μας ξανά συστήνει τους ήρωες του Γιάννη Δαλιανίδη.

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης δίνει και πάλι μορφή στον Πέτρο, η Ζέτα Δούκα ως Φλώρα ξελογιάζει τα αρσενικά του νησιού όπως τον Νικόλα που τον υποδύεται ο Παναγιώτης Πετράκης και κάνει νερά στην αρραβωνιάρα του Χρύσα που δεν είναι άλλη από την Αγγελική Λάμπρη. Όσο για τη τσαχπίνα κόρη του ταβερνιάρη; Βρήκε επάξια αντιπρόσωπο στο πρόσωπο της Μαρίας Κορινθίου. 
Καταξιωμένοι ηθοποιοί ανέλαβαν την μεταφορά της ταινίας 50 χρόνια μετά από το πανί στο θεατρικό σανίδι του ανακαινισμένου χώρου του Μπρόντγουει.

Στο ρόλο της αρχόντισσας η Έφη Παπαθεοδώρου και στο ρόλο του γιου της ο Γιώργος Βάλαρης.
Συμμετέχουν επίσης οι: Γιώργος Γαλίτης, Τάσος Κωστής, Αιμίλιος Ράφτης, Πέτρος Ξεκούκης, Ίρις Δημητριάδου

Παρουσία έκπληξη στην παράσταση είναι η συμμετοχή του Γιάννη Πλούταρχου που θα τραγουδήσει τα αξέχαστα τραγούδια του Γιάννη Πουλόπουλου γραμμένα από τον εξαίρετο μουσικό μας Μίμη Πλέσσα. Τραγούδια που έμειναν "αγέραστα" και άφθαρτα στο πέρασμα του χρόνου.

50 χρόνια μετά και οι εκπλήξεις συνεχίζονται αφού ο αγαπημένος ηθοποιός Γιάννης Βογιατζής ενσαρκώνει ξανά το ρόλο του Παναγή.

Συμμετέχει 7μελής ζωντανή ορχήστρα και 16 ακόμα ηθοποιοί και χορευτές.

Το εγχείρημα αυτό του Γιώργου Βάλαρη και της παρέας του που απαρτίζει τον υπέροχο αυτό θίασο θα «κλέψει» σίγουρα την καρδιάς μας.

Το πρώτο ραντεβού είναι στις 15 Νοεμβρίου, ημέρα Τετάρτη.

ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ
Τετάρτη: 19.00
Πέμπτη: 20.00
Παρασκευή: 19.00
Σάββατο: 17.00 και 20.15
Κυριακή: 19.00

Προπώληση εισιτηρίων στα καταστήματα PUBLIC και από τα παρακάτω λινκ: http://tickets.public.gr/event/gorgones-kai-magkes/?lang=el και http://www.ticketservices.gr/event/gorgones-kai-magkes/?lang=el

Θέατρο Broadway
Αγίου Μελετίου 61, Αθήνα 112 51
Τηλέφωνο: 2108620231









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου