Σάββατο 12 Μαρτίου 2016

"Sweet Charity" από 16 Μαρτίου στο Θέατρο Badminton

1975: Η Αλίκη Βουγιουκλάκη...
 ανεβάζει το musical “Sweet Charity” με τίτλο “Καμπίρια” στο Θέατρο Αλίκη με συμπρωταγωνιστές της τους Χρήστο Πολίτη και Βασίλη Τσιβιλίκα.
1979: Μετά την επιτυχία του 1975, η Αλίκη ανεβάζει ξανά την παράσταση με συμπρωταγωνιστές της το Δάνη Κατρανίδη και τον Τάκη Χρυσικάκο.
1993: Το Sweet Charity ανεβαίνει ξανά στο Θέατρο Παρκ αλλά αυτή τη φορά με τη Σμαρούλα Γιούλη στον πρωταγωνιστικό ρόλο και με συμπρωταγωνιστές της το Χρήστο Πολίτη και το Θάνο Καληώρα.
2016: 23 χρόνια μετά, το θρυλικό musical επιστρέφει στη σκηνή του Θεάτρου Badminton με τη Σμαράγδα Καρύδη στο ρόλο της Charity και συμπρωταγωνιστές της το Σταύρο Ζαλμά και το Μέμο Μπεγνή.

Το “Sweet Charity” θεωρείται ένα από τα πιο επιτυχημένα musical του Broadway. Ανέβηκε για πρώτη φορά στο Palace Theater συμπληρώνοντας 608 παραστάσεις και αποσπώντας αρκετά βραβεία.

Συμμετέχουν: Σμαράγδα Καρύδη, Σταύρος Ζαλμάς, Μέμος Μπεγνής, Νίκος Αρβανίτης, Νάντια Μπουλέ, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Shaya, Idra Kayne, Δήμητρης Γαλάνης και μία πλειάδα ηθοποιών και τραγουδιστών.
Μετάφραση κειμένου: Γιώργος Καπουτζίδης, Σταμάτης Πατρώνης
Την ελληνική εκδοχή επιμελήθηκε ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος.
Σκηνικά: Γιώργος Πάτσας
Κοστούμια: Τότα Πρίτσα
Μουσική Διεύθυνση: Αλέξιος Πρίφτης
Για την παραγωγή του Badminton, τη σκηνοθεσία και την αναβίωση της θρυλικής χορογραφίας του Fosse αναλαμβάνει ο κορυφαίος χορογράφος, τιμημένος με βραβείο Tony, Chet Walker.

Από 16 Μαρτίου στο Θέατρο Badminton.


Ημέρες και ώρες παραστάσεων:
Τετάρτη: 19.30
Πέμπτη-Παρασκευή: 20.30
Σάββατο: 17.00 & 21.00
Κυριακή: 19.30


Τιμές εισιτηρίων:
Α Ζώνη: 38€
Β Ζώνη: 30€
Γ Ζώνη: 24€
Δ Ζώνη: 18€
Ε Ζώνη: 12€
Φοιτητικό/Ανέργων: 10€

Προπώληση εισιτηρίων:
Public, IANOΣ, Παπασωτηρίου, Seven Spots, Media Markt, Reload καθώς και στο τηλέφωνο 2108840600 και στα site www.abcd.gr & www.viva.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου