Σάββατο 26 Μαρτίου 2016

"Ευτυχείτε" στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο!

Λάμψη, μελωδία, μουσική,....
 ξεχωριστές φωνές αγαπημένες, βραβεία, διακρίσεις και αναμνήσεις ανεξίτηλες στο χρόνο. Φώτα, χειροκρότημα, αποθέωση, ένα Φεστιβάλ και ένας παρουσιαστής που άφησε το δικό του στίγμα στη διοργάνωση. Άλκης Στέας. Φεστιβάλ Τραγουδιού Θεσσαλονίκης και μία ατάκα διαχρονική: "Ευτυχείτε"!
2016: 19 χρόνια μετά το τέλος του Φεστιβάλ Τραγουδιού Θεσσαλονίκης, ο Μάκης Δελαπόρτας έρχεται για να δώσει σάρκα και οστά στη διοργάνωση και να ανάψει τους προβολείς του παρελθόντος.
Μαζί του, συνοδοιπόροι του σε αυτή την προσπάθεια οι καλλιτέχνες: Κωνσταντίνα, Παναγιώτης Πετράκης, Εύη Σιαμαντά.

Συμμετέχει ο Δώρος Δημοσθένους.
Ενορχήστρωση: Κωνσταντίνος Παγιάτης

Στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο θα ακουστούν νότες της τότε εποχής από τις φωνές κάποιων εκ των διακριθέντων καλλιτεχνών. Φίλιππος Νικολάου, Μπέσσυ Αργυράκη & Robert Williams, Ελπίδα & Γιώργος Πολυχρονιάδης, Κλειώ Δενάρδου & Γιάννης Πετρόπουλος θα δώσουν μια ξεχωριστή "πινελιά" στις πρώτες 8 παρουσιάσεις της παράστασης.
Μετά την τεράστια επιτυχία που είχε στο Θέατρο Βεργίνα του Regency Casino Thessaloniki, η μουσική παράσταση "Ευτυχείτε" έρχεται στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, για να μαγέψει και το κοινό της Αθήνας.
Σε λίγες μέρες το φαντασμαγορικό Φεστιβάλ Τραγουδιού Θεσσαλονίκης θα ξεκινήσει το ταξίδι του! Ένα ταξίδι γεμάτο αναμνήσεις. Ο Μάκης Δελαπόρτας και οι συνεργάτες του θα δώσουν νέα νότα στο ταξίδι και θα δημιουργήσουν τις αναμνήσεις των νέων παιδιών που θα παρακολουθήσουν την παράσταση.

"Ευτυχείτε" στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο από την Παρασκευή 8 Απριλίου και κάθε Παρασκευή!
Ώρα έναρξης: 22:00

Τιμές εισιτηρίων:
Α' Διάζωμα: 20€
Β' Διάζωμα: 15€
Bar: 10€
Καθήμενοι:
Ποτό: 12€
Φιάλη Κρασί για 2 άτομα: 50€
Φιάλη Ποτο για 4 άτομα: 100€
Όρθιοι στο Bar: 5€ με κρασί/μπύρα

Προπώληση εισιτηρίων: viva.gr, 11876 καθώς και στα καταστήματα Public, Seven Spots, Reload & MediaMarkt

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου