Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

Η νέα κινηματογραφική ταινία του Woody Allen "Irrational Man"!


 
IRRATIONAL MAN/ΠΑΡΑΛΟΓΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Η νέα ταινία του Γούντι Άλεν είναι γεγονός! Από...
 τις 27 Αυγούστου προβάλλεται στις κινηματογραφικές αίθουσες η ταινία “Irrational Man” με ελληνικό τίτλο “Παράλογος Άνθρωπος” και πρωταγωνιστές τον Χοακίν Φίνιξ, την Έμμα Στόουν και την Πάρκερ Πόουζι!
Και οι 3 ηθοποιοί ήταν εξαιρετικοί και απόλυτα πιστευτοί. Ο Χοακίν Φίνιξ στο ρόλο του Έιμπ έκλεψε τις εντυπώσεις με την εξαιρετική του ερμηνεία, ενώ η Έμμα Στόουν ως Τζιλ που υποδυόταν μια χαριτωμένη φοιτήτρια άφησε το δικό της στίγμα στο θεατή! Η Πάρκερ Πόζι ως η καθηγήτρια Ρίτα ήταν ίσως και η πιο “αστεία” χαρακτήρας της ταινίας με την εμμονή της για την Ισπανία και τον τρόπο με τον οποίο προσπαθούσε να πείσει τον Έιμπ να φύγουν οι δυο τους! Και από εκεί που φαινόντουσαν όλα μαυρά για τον Έιμπ η ζωή του άλλαξε βάζοντας ένα στόχο! Άραγε τι του επιφυλλάσσει το μέλλον; Είναι καλό αυτό που θέλει να κάνει; Για να σας λυθούν οι απορίες μπορείτε να δείτε την ταινία στα Village Cinemas και τα Odeon!

Η περιγραφή της ταινίας όπως υπάρχει στο site των Village Cinemas:
Ανήμπορος να βρει νόημα ή χαρά στη ζωή, ο καθηγητής φιλοσοφίας Έιμπ Λούκας έχει βυθιστεί πια σε υπαρξιακό αδιέξοδο. Λίγο καιρό μετά την άφιξή του σε ένα μικρό πανεπιστήμιο θα γνωρίσει την Ρίτα, μια μοναχική καθηγήτρια που αναζητά διέξοδο από τον δυστυχισμένο γάμο της, και την Τζιλ, την καλύτερη φοιτήτριά του που δεν θα αργήσει να εξελιχθεί σε στενή του φίλη. Όταν ο Έιμπ κρυφακούσει κατά τύχη την συζήτηση ενός αγνώστου που θα τον ξυπνήσει από τον υπαρξιακό του λήθαργο, φροντίζει να πάρει μια απόφαση που θα του αλλάξει μια για πάντα τη ζωή. 

Δείτε εδώ το trailer της ταινίας:









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου