Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

Συναυλία Αντώνη Ρέμου-Μελίνας Ασλανίδου στο Κατράκειο 17/09/15

Η Μελίνα Ασλανίδου και ο Αντώνης Ρέμος ενώνουν τις φωνές τους για...
 φιλανθρωπικό σκοπό!
Την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου οι δύο καλλιτέχνες θα πραγματοποιήσουν συναυλία στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας στα πλαίσια του Φεστιβάλ Νίκαιας-Αγίου Ιωάννη Ρέντη.
2 ευρώ από το κόστος του κάθε εισιτηρίου θα διατεθούν στο Σύλλογο “Το χαμόγελο του παιδιού”, ενώ στο χώρο θα βρίσκεται μία ομάδα για τους Δότες Μυελού των Οστών και θα υπάρχει δυνατότητα λήψης δειγμάτων για όποιον επιθυμεί να γίνει δότης.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:
ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ – ΜΕΛΙΝΑ ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ
Οι δύο καλλιτέχνες ενώνουν τις φωνές τους σε μια μοναδική συναυλία!!
Αθήνα
Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας

Ο
Αντώνης Ρέμος και η Μελίνα Ασλανίδου δίνουν μια μεγάλη συναυλία στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας, την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου.

Οι δύο σπουδαίοι ερμηνευτές δίνουν ραντεβού με τους αγαπημένους τους φίλους, και υπόσχονται μια μοναδική βραδιά που θα μείνει σε όλους αξέχαστη. Ένα μεγάλο πάρτι γεμάτο αγαπημένα τραγούδια, παλιά και σύγχρονα από δύο καλλιτέχνες που αγαπάμε να ακούμε.

Ο
Αντώνης Ρέμος είναι αναμφισβήτητα η μεγαλύτερη λαϊκή φωνή της γενιάς του, ο πιο αγαπημένος τραγουδιστής της τελευταίας εικοσαετίας κατά την διάρκεια της οποίας διένυσε και διανύει πολλά χιλιόμετρα σημαντικών συνεργασιών και μεγάλων εμπορικών επιτυχιών. Η μοναδική και ιδιαίτερη χροιά του, η αμεσότητά του καθώς και η ανεπιτήδευτη σκηνική του παρουσία τον κατατάσσουν στους πλέον αγαπημένους έλληνες ερμηνευτές.

Η
Μελίνα Ασλανίδου με την ιδιαίτερη χροιά της φωνής της και την ζεστή ερμηνεία της παρουσιάζει τραγούδια της νέας της δουλειάς, γνωστά και αγαπημένα από τη δισκογραφία της, κλασικά λαϊκά τραγούδια με σύγχρονες ενορχηστρώσεις και με την δυναμική της σκηνική παρουσία δημιουργεί μία μαγική ατμόσφαιρα!!

Αντώνης Ρέμος–Μελίνα Ασλανίδου!
Μαζί στην σκηνή!
Απολαύστε τους!



Προπώληση εισιτηρίων:
Δημαρχείο Νίκαιας
Δημαρχείο Ρέντη


Ώρα έναρξης: 21.30
Μεγάλος χορηγός της βραδιάς η εταιρεία τηλεπικοινωνιών Cyta
Χορηγοί: Αναψυκτικά και χυμοί ΛΟΥΞ
Χορηγοί επικοινωνίας: ANT1, Rythmos FM


ΠΗΓΗ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ: http://www.nikaia-rentis.gov.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=4164:2015-01-09-08-04-55&catid=243:nea&Itemid=123

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου