Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019

"Hairspray": Όλα όσα έγιναν στη συνέντευξη τύπου

Την Τρίτη 22 Οκτωβρίου δόθηκε η συνέντευξη τύπου από τους συντελεστές της παράστασης "Hairspray" στο
Θέατρο Ακροπόλ που κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου.  

Πίσω απ' αυτό το εγχείρημα είναι η Θέμις Μαρσέλλου, η οποία εκτός από την απόδοση των κειμένων και των στίχων, ανέλαβε και τη σκηνοθεσία της παράστασης.

Στο ρόλο της Edna Turnblad ο Μάρκος Σεφερλής και του Wilbur Turnblad, συζύγου της Edna, ο Κώστας Κόκλας. Την "κακιά" της παράστασης Velma Von Tussle υποδύεται η Ντορέττα Παπαδημητρίου και τον παρουσιαστή Corny Collins ο Παναγιώτης Πετράκης. Το Seaweed J. Stubbs υποδύεται ο Ησαίας Ματιάμπα.

Στην παράσταση επίσης συμμετέχουν οι: Κατερίνα Σούσουλα, Βαγγέλης Κακουριώτης, Άννα Φιλιππάκη, Βαρβάρα Νεμπή, Μαριάννα Γερασιμίδου.

Λίγα λόγια για την παράσταση:

Το 1962, στη Βαλτιμόρη των ΗΠΑ, η ταλαντούχα και ευτραφής έφηβη Tracy Turnblad έχει μόνο ένα όνειρο: να χορέψει στο διάσημο τηλεοπτικό σόου «The Corny Collins Show». Όταν μια μέρα η Tracy μπαίνει τιμωρία στο σχολείο της, γνωρίζει κάποιους χαρισματικούς
Αφροαμερικανούς συμμαθητές της που της δείχνουν τις χορευτικές τους δεξιότητες, με τις οποίες κερδίζει μια θέση στο αγαπημένο της σόου. Μέσα σε μια νύχτα, η Tracy γίνεται διάσημη και χρησιμοποιεί την αναγνωρισιμότητα της για να επιβάλει την ενσωμάτωση των Αφροαμερικανών φίλων της στη δημοφιλή τηλεοπτική εκπομπή. Στην προσπάθεια της αυτή, δέχεται επιθέσεις και εκφοβισμούς, αλλά εκείνη καταφέρνει με την ορμή και το ταλέντο της να πετύχει το ακατόρθωτο!

Σημαντικό ρόλο στη ζωή της Tracy παίζει η μητέρα της Edna Turnblad, μια γλυκιά γυναίκα, απομονωμένη στους τέσσερις τοίχους του σπιτιού της λόγω της συστολής που αισθάνεται για τα παραπανίσια κιλά της που αποτελούν αντικείμενο σχολιασμού από τον έξω κόσμο,
από τον οποίο θέλει να προστατεύσει και την κόρη της, η οποία όμως συχνά την παρασύρει με την αισιόδοξη και τολμηρή ιδιοσυγκρασία της. Η αλλαγή έρχεται και για την ίδια μέσα από τη δράση για το κοινό καλό και το καλό της οικογένειας της.

Τον χαρακτήρα αυτόν παραδοσιακά ερμηνεύει άντρας ηθοποιός και αποτελεί πρόκληση για τους κωμικούς ηθοποιούς παγκοσμίως να ενσαρκώσουν τη μοναδική Edna!

Η συνέχεια στη σκηνή του θεάτρου Ακροπόλ...

Πρωταγωνιστούν:
Μάρκος Σεφερλής, 
Κώστας Κόκλας, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Παναγιώτης Πετράκης, Ησαίας Ματιάμπα, Κατερίνα Σούσουλα, Άννα Φιλιππάκη, Βαρβάρα Νεμπή, Μαριάννα Γερασιμίδου και ο Βαγγέλης Κακουριώτης
Χώρος:Θέατρο ΑΚΡΟΠΟΛ
Ιπποκράτους 9-11
(Σταθμός Μετρό Πανεπιστήμιο)

Ημέρες και ώρες παραστάσεων:
Τετάρτη 19:00, Πέμπτη 20:00, Παρασκευή 21:00, Σάββατο 17:30 και 21:00,
Κυριακή 17:30 και 21:00

Εισιτήρια:
Τιμές ανά ζώνη: 15 ευρώ, 20 ευρώ, 30 ευρώ, 40 ευρώ, 50 ευρώ
VIP εισιτήριο: 100 ευρώ (περιλαμβάνει γρήγορη είσοδο από την δεύτερη είσοδο, κέρασμα από το κυλικείο του θεάτρου, περιήγηση στα καμαρίνια και τα παρασκήνια αμέσως μετά το τέλος της παράστασης)

Κρατήσεις:
2103648303 (ώρες ταμείου: 10.00-21.00 καθημερινά, εκτός Δευτέρας)
Για ομαδικές κρατήσεις επικοινωνήστε στο 2103648303 και στο groups@theatroakropol.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου