Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018

«Το Πρώτο μας Πάρτυ»~Για την Άσπα

Το θέατρο CORONET άναψε χθες βράδυ τα φώτα του για να μας...
υποδεχτεί. Τραγουδιστές-είδωλα μιας ολόκληρης εποχής ξαναζωντανεύουν το «Πρώτο μας Πάρτυ» στη σκηνή και ξεσηκώνουν το κοινό με τις νοσταλγικές μελωδίες τους μέσα από τη φαντασμαγορική μουσική παράσταση του Μάκη Δελαπόρτα, σε παραγωγή θεατρικών επιχειρήσεων Μάρκου Σεφερλή. Το θέατρο γέμισε από λαμπερές παρουσίες καλλιτεχνών και δημοσιογράφων που έδωσαν το παρόν τους για να παρακολουθήσουν την παράσταση. Αναμνήσεις μουσικές μιας εποχής που έφυγε αλλά άφησε ανεξίτηλα το σημάδι της και ο ίδιος ο Μάκης Δελαπόρτας να τις αφηγείται επί σκηνής, ταξιδεύουν το κοινό σ’ εκείνα τ’ αγαπημένα χρόνια Τραγουδιστές-είδωλα μιας ολόκληρης εποχής, όπως: ο Δάκης, η Μπέσσυ Αργυράκη, ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς, ο Γιώργος Πολυχρονιάδης και ο Λάκης Τζορντανέλλι, με τη συμμετοχή του Δημήτρη Κοργιαλά και της Εβελίνας Νικόλιζα, ξαναζωντανεύουν το «Πρώτο μας Πάρτι» και την υπέροχη ατμόσφαιρα των θρυλικών 60ς και 70ς.
Ο Αλέξης, Το κορίτσι του Μάη, Ο τρόπος, Το τρελοκόριτσο, Είναι εννιά, Μπάμπολα, Apres toi, Mammy Blue, Απόψε σε θέλω, A casa d’ Irene, Τόσα καλοκαίρια, Το κορίτσι του φίλου μου, Όταν πηγαίναμε μαζί σχολείο, Σε συνάντησα στην πλαζ, Αγόρι μου και τόσα ακόμη τραγούδια, με τη δύναμη της διαχρονικότητάς τους, συγκινούν, ξεσηκώνουν και παρασύρουν το κοινό. Συγχαρητήρια στον κ. Μάκη Δελαπόρτα, στον κ. Μάρκο Σεφερλή και στην κ. Ζήνα Κουτσελίνη για την κίνηση ανθρωπιάς και την ευαισθητοποίησή τους στο θέμα της Άσπας αλλά και όλους τους καλλιτέχνες, τους δημοσιογράφους και τον απλό κόσμο που έβαλαν το δικό τους λιθαράκι γι'αυτό το σκοπό. Η βραδιά ήταν αφιερωμένη σ' αυτήν! Στο χώρο του θεάτρου ήταν τοποθετημένος ένας κουμπαράς όπου ο καθένας έριχνε όσα χρήματα ήθελε για καλό σκοπό που δεν ήταν άλλος από το να μπορέσει η οικογένεια της Άσπας να αγοράσει το ειδικό αυτοκίνητο που απαιτείται για την ασφαλή μετακίνησή της. Το κλίμα ήταν συναισθηματικά φορτισμένο καθώς ήταν η πρώτη φορά μετά από 4,5 χρόνια που το κορίτσι, μαζί με τη μητέρα της Σπυριδούλα, βγήκε να διασκεδάσει και πέρασε σε όλους όσους ήμασταν εκεί ένα γερό μήνυμα: Ότι πρέπει να παλεύουμε για τη ζωή! Μακάρι κι άλλοι πολλοί να κινητοποιηθούν και να βοηθήσουν συνανθρώπους μας και άλλα νέα παιδιά που έχουν ανάγκη! Οι νεότεροι μαθαίνουν και οι παλιότεροι θυμούνται στο «Πρώτο μας πάρτυ», στο ανακαινισμένο θέατρο «CORONET». Μην το χάσετε! Χορευτές: Διονύσης Βάλμης, Στέφανος Κακαβούλης, Ηλίας Ξένος, Μαριάννα Ρούσσου, Τζούλια Σπυροπούλου, Ασπασία Φραγκουλοπούλου.

Σκηνοθεσία: Μάκης Δελαπόρτας Κείμενα: Στέλιος Παπαδόπουλος, Μάκης Δελαπόρτας Μουσική παραγωγή: Κλεάνθης Κωνσταντινίδης, Αλέξανδρος Ουίλιαμς Χορογραφίες: Αντώνης Βλάσσης Βοηθός χορογράφου: Μαριάννα Ρούσσου Σκηνικά: Δέσποινα Βολίδη Κοστούμια: Έλενα Παπανικολάου Παραγωγή: Θεατρικές επιχειρήσεις Μάρκου Σεφερλή ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ Ώρες και Μέρες Παραστάσεων: Τετάρτη 19:00 Σάββατο: 18:00 & 21:00 Κυριακή 19:00

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από τη βραδιά:


Μάκης Δελαπόρτας

                                         
Μάκης Δελαπόρτας, Μάρκος Σεφερλής


Μάκης Δελαπόρτας, Ζήνα Κουτσελίνη, 
Σπυριδούλα Φατούρου
(μητέρα Άσπας)

                                         

                                         


                                           


   

                                           


 Ντόρα Δούμα, Παναγιώτης Πετράκης

 Μάκης Δελαπόρτας, Ζήνα Κουτσελίνη, Μάρκος Σεφερλής

 Τάσος Κωστής. Παναγιώτης Πετράκης, Γιάννης Πλούταρχος, Γιώργος Βάλαρης, Πέτρος Ξεκούκης

 Γιάννης Πλούταρχος, Ζήνα Κουτσελίνη

 Μάκης Δελαπόρτας, Ζήνα Κουτσελίνη, Μάρκος Σεφερλής, Σπύρος Μπιμπίλας, Λιζέττα Νικολάου

 Γιώργος Βάλαρης, Γιάννης Πλούταρχος, Λευτέρης Πανταζής

 Μάρκος Σεφερλής, Ζήνα Κουτσελίνη

 Τάνια Τρύπη, Μάκης Δελαπόρτας, Γιάννης Πλούταρχος, Γιώργος Βάλαρης, Πέτρος Ξεκούκης

 Ζέτα Δούκα



 Ζήνα Κουτσελίνη, Robert Williams

 Robert Williams

 Λευτέρης Πανταζής

 Μάρκος Σεφερλής


 Μάκης Δελαπόρτας

 Μάκης Δελαπόρτας, Μάρκος Σεφερλής

 Μάκης Δελαπόρτας

 Δάκης

 Δημήτρης Κοργιαλάς, Μάκης Δελαπόρτας

 Robert Williams

 Δημήτρης Κοργιαλάς, Μάκης Δελαπόρτας

 Robert Williams

Μπέσσυ Αργυράκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου