Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017

Λαμπερή πρεμιέρα για την παράσταση "Γοργόνες και Μάγκες"

Τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα γεμάτη...
λάμψη της θεατρικής παράστασης "Γοργόνες και Μάγκες", η οποία ήταν αφιερωμένη στον αξέχαστο Γιάννη Δαλιανίδη. Αυτό που επικράτησε το βράδυ της Δευτέρας στο Θέατρο Broadway ήταν συγκίνηση. Συγκίνηση γιατί ακόμα υπάρχουν άνθρωποι ταλαντούχοι που θέλουν να προβάλλουν και στη νέα γενιά όλα αυτά τα αριστουργήματα του Ελληνικού Κινηματογράφου αλλά και συγκίνηση γιατί παρόντες ήταν η μοναδική Μαίρη Χρονοπούλου και ο εξαίρετος Μίμης Πλέσσας που με την απλότητα και την ταπεινότητά τους μας έκλεψαν την καρδιά. Σημαντική ήταν και η στιγμή που ο Γιάννης Βογιατζής βγήκε στη σκηνή και το κοινό τον επευφημούσε.

Όλοι οι συντελεστές της παράστασης ήταν θαυμάσιοι και κέρδισαν το πιο δυνατό μας χειροκρότημα. Είναι σίγουρο ότι αν ο Γιάννης Δαλιανίδης ήταν κοντά μας θα ήταν περήφανος για όλους όσους συμμετείχαν σ' αυτό το αριστούργημα που σκηνοθετεί ο Γιώργος Βάλαρης. 

Πρωταγωνιστούν: Ζέτα Δούκα, Θανάσης Ευθυμιάδης, Μαρία Κορινθίου, Παναγιώτης Πετράκης, Γιώργος Γαλίτης, Αγγελική Λάμπρη, Γιώργος Βάλαρης, Πέτρος Ξεκούκης, Αιμίλιος Ράφτης, Ηρώ Δημητριάδου και ο Τάσος Κωστής.

Στο ρόλο της αρχόντισσας η Έφη Παπαθεοδώρου!

Συμμετοχή έκπληξη αυτή του Γιάννη Πλούταρχου που ερμηνεύει ζωντανά τα τραγούδια της παράστασης αλλά και αυτή του Γιάννη Βογιατζή που ενσαρκώνει ξανά, μετά από 50 χρόνια, το ρόλο του Παναγή!

Το "Άνοιξε Πέτρα" ερμηνεύει η Άρτεμις Ματαφιά!

Φωτογραφικό υλικό από τη βραδιά:

















"Γοργόνες και Μάγκες" στο Θέατρο Broadway κάθε Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή! Μην το χάσετε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου