Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

"Κρουαζιέρα στη Μεσόγειο" θα μας πάει ο Παναγιώτης Πετράκης, η Τίνα Αλεξοπούλου και ο Κώστας Μπουγιώτης

Καλοκαίρι...Πολλοί ανυπομονούμε να έρθει για...
να απολαύσουμε τις ομορφιές της εποχής. Θάλασσα, διακοπές και μουσική! Κυρίως μουσική για εμάς που περιμένουμε πώς και πώς να ανακοινωθούν οι καλοκαιρινές περιοδείες και τα φεστιβάλ.

Κι μιας και αναφέρομαι στη μουσική έχω να σας προτείνω μια νέα παράσταση που είναι σίγουρα άκρως.... καλοκαιρινή! (Τι άλλο θα μπορούσε να ήταν;;)

Ξεκινάει στις 2 Ιουλίου από την Πλατεία Σουρμένων στο Ελληνικό με ελεύθερη είσοδο και θα περιοδεύει σε περιοχές ανά την Ελλάδα!


Μια μουσική κρουαζιέρα στις ηλιόλουστες ακτές της Μεσογείου, δροσερή και μεθυστική σαν καλοκαιρινό κοκτέιλ! Μια μουσική παράσταση με άρωμα από γαλλική φινέτσα, ιταλική φλόγα, ισπανικό πάθος και έντονο ελληνικό μπρίο που συνδέει τόπους και εποχές με μια κοσμοπολίτικη διάθεση.

Μια πολύχρωμη μουσική βεντάλια από πολλά είδη γνωστών και αγαπημένων τραγουδιών που καλεί τον κόσμο να τραγουδήσει, να χορέψει και να απολαύσει την παράσταση με την ψυχή του!

Συνταξιδιώτες σε αυτή την μουσική απόδραση είναι ο πολυτάλαντος Παναγιώτης Πετράκης, η μαγευτική performer Τίνα Αλεξοπούλου και ο ξεχωριστός τενόρος Κώστας Μπουγιώτης σε μια παράσταση αξιώσεων. Οι ρυθμοί του τσα-τσα, του μάμπο, της σάμπα, του τάγκο, αναμειγνύονται αρμονικά με υπέροχες, ελληνικές και διεθνείς κλασσικές μελωδίες από το μιούζικαλ, τα παλιά 45άρια, τις ελληνικές κινηματογραφικές επιτυχίες ακόμα και την οπερέτα και τις καντσονέτες, σε ένα μουσικό μπλέντερ.

Την μουσική διεύθυνση υπογράφει ο Κωνσταντίνος Παγιάτης με τις ευφάνταστες ενορχηστρώσεις του!

Προπώληση εισιτηρίων: https://www.viva.gr/tickets/music/periodeia/dolce-vita/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου